0541 52 17 65
Verhuur bedrijfsruimte

Verhuur bedrijfsruimte

Bent u op zoek naar een opslagruimte? Voor de verhuur van een bedrijfsruimte in Twente bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een aantal interessante ruimtes aan in Oldenzaal die goed te gebruiken zijn als opslagruimte.

Kiezen voor onze bedrijfsruimtes

De bedrijfsruimtes die u bij Shelter Storage kunt huren zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven. Wanneer u veel ruimte nodig heeft voor een magazijn of werkplaats zijn onze opties ideaal. Onze ruimtes en hallen zijn goed beveiligd, dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Bovendien hebben wij al diverse zakelijke klanten een ruimte mogen bieden en kunt u er bij ons dus op vertrouwen dat wij een betrouwbare partij zijn. Tot slot bieden we u aantrekkelijke tarieven voor de diverse ruimtes die u bij ons kunt huren.

  • Betrouwbaar
  • Goed bereikbaar
  • Aantrekkelijke tarieven
Contact opnemen Offerte aanvragen

 

De voordelen van onze locatie in Twente

Shelter Storage bevindt zich in Oldenzaal, waar u kunt profiteren van de centrale ligging. Vanuit alle kanten van de wereld is het goed te bereiken en het is dan ook de ideale plek voor de distributie van goederen naar het buitenland. Binnen twee uur bent u in het westen van Nederland en tegelijkertijd zit u dichtbij de grens van Duitsland. Voor de meeste bedrijven en organisaties is dit erg handig. De luchthavens in Nederland en Duitsland zijn bovendien in de buurt. Voor meer informatie over onze unieke plek kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag vrijblijvend een rondleiding.

Verhuur van een bedrijfsruimte in Twente

Heeft u interesse in één van onze bedrijfsruimtes? Neem dan direct contact met ons op. We vertellen u er graag meer over en leiden u rond indien u dat wenst. Voor de verhuur van een bedrijfsruimte in Twente kiest u voor Shelter Storage: betrouwbaar en ervaren.