0541 52 17 65
Verhuur bedrijfshal

Verhuur bedrijfshal

Zoekt u een bedrijfshal om te huren? Voor de verhuur van een bedrijfshal in Twente kunt u goed terecht bij Shelter Storage. Onze bedrijfsruimtes bevinden zich in Oldenzaal langs de A1, wat het een perfecte locatie maakt.

Een bedrijfshal huren

Diverse soorten bedrijven kunnen terecht in de bedrijfshallen die wij verhuren. Heeft u veel ruimte nodig voor een werkplaats of magazijn? Daar zijn onze ruimtes zeer geschikt voor. Wat betreft de beveiliging zit alles goed, dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. We hebben de meest uiteenlopende zakelijke klanten een mooie ruimte aan mogen bieden, dus u bent er bij ons van verzekerd dat we een betrouwbare partij zijn. Bovendien bieden we u scherpe prijzen voor de grote bedrijfshallen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

 

Onze voordelen

Dit zijn een aantal van onze voordelen op een rijtje:

  • Goed bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • Zeer flexibel
  • Betrouwbaar
  • Goed beveiligd

Shelter Storage biedt opslagruimtes aan, maar ook voor de verhuur van een bedrijfshal in Twente bent u bij ons aan het juiste adres. We bevinden ons in Oldenzaal, waar u onze centrale ligging ten opzichte van andere landen zult ervaren. Het is zeer goed bereikbaar vanaf diverse plekken op de wereld en ook voor de distributie van goederen is het een interessante plek. In slechts twee uur bent u bij de luchthavens in de randstad en ook bent u snel in Duitsland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de bedrijfshallen en komt langs voor een vrijblijvende rondleiding.

Verhuur van een bedrijfshal in Twente

Bent u geïnteresseerd in één van onze bedrijfshallen? Neem dan direct contact met ons op. We vertellen u er alles over en leiden u graag rond indien u dat wenst. Voor de verhuur van een bedrijfshal in Twente kiest u voor Shelter Storage: een betrouwbare, flexibele en ervaren partij.