0541 52 17 65
Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

Bent u op zoek naar een ruimte waar u uw goederen tijdelijk kunt opslaan? Wij bieden u een tijdelijke opslag in Twente die overdekt en verwarmd is. We stellen onze hal beschikbaar voor allerlei zakelijke klanten met de meest uiteenlopende producten. Dus heeft u een opslagruimte nodig voor een dag, week, maand of voor onbepaalde tijd? Dan bent u bij Shelter Storage aan het juiste adres. U bent altijd welkom bij ons in Oldenzaal: of u nu voor een korte of lange periode een ruimte nodig heeft om uw goederen op te slaan.

Waarom kiezen voor Shelter Storage?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een tijdelijke opslag in Twente bij Shelter Storage:

  • Flexibel
  • Betrouwbaar
  • Hoge capaciteit
Contact opnemen Offerte aanvragen

 

Onze opslagruimte bestaat uit een hal van 92.000 vierkante meter, dus er is ruimte genoeg. U bepaalt zelf hoeveel ruimte u nodig heeft: dit kan variëren van 5 m2 tot 10.000 m2 of nog veel meer. U geeft uw specificaties door en wij richten uw opslag in naar uw wensen en eisen. Doordat wij zo’n grote ruimte aanbieden, kunnen we onze klanten een hoge flexibiliteit bieden. Dit betekent dat de mogelijkheden erg ruim zijn: de ruimte is volledig in te delen naar uw wensen.

Onze werkwijze

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze opslagruimte dan kunt u eerst eens vrijblijvend een offerte aanvragen. We bieden u scherpe tarieven en we stellen graag voor u een offerte op maat op. Wij begrijpen dat het prettig is voor al onze klanten om vooraf de kosten te weten en daarom kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Vul uw persoonlijke gegeven in en laat weten of u interesse heeft in pallets of opslag in vierkante meters. Ook kunt u aangeven of u hulp nodig heeft bij het transport of bij het lossen en laden.

Op zoek naar een tijdelijke opslag in Twente?

Voor een tijdelijke opslag in Twente kunt u goed terecht bij Shelter Storage. Uw goederen worden 24 uur per dag beveiligd bij ons in Oldenzaal. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.