0541 52 17 65
Storage Oldenzaal

Storage

Zoekt u een opslagruimte waar u terecht kunt met al uw goederen? Shelter Storage in Twente biedt u deze mogelijkheid. Aan zakelijke klanten bieden we een opslagruimte van maar liefst 92.000 vierkante meter. In deze overdekte en verwarmde opslagruimte heeft u de mogelijkheid om al uw producten op te slaan. Bovendien is onze ruimte goed beveiligd, dus u heeft er geen omkijken meer naar.

Contact opnemen Offerte aanvragen

 

Onze mogelijkheden

Heeft u interesse in een opslagruimte van Shelter Storage in Twente? De mogelijkheden zijn enorm: zowel kleine als grote zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Daarnaast maakt het niet uit voor welke periode u de ruimte nodig heeft. Dit kan slechts een dag zijn, maar ook voor onbepaalde tijd kunt u onze opslagruimte huren. Onze enorm grote ruimte is verdeeld over achttien hallen die allemaal goed beveiligd zijn.

De locatie

Onze locatie ligt erg gunstig en is een unieke basis voor alle werelddelen. Door de centrale ligging is deze locatie niet alleen via de snelweg te bereiken, maar ook over water en via de lucht. We bevinden ons in Oldenzaal en zowel de A1 als de A35 leiden naar de luchthavens in de randstad en zijn tevens ideaal om in Duitsland te komen. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende rondleiding om deze interessante centrale ligging te bekijken. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

De voordelen van Shelter Storage in Twente

Wanneer u ervoor kiest om uw goederen op te slaan in onze opslagruimte, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar
  • Bereikbaar
  • Beveiligd

Bij het opslaan van uw goederen wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat ze veilig zijn, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Wij zijn een betrouwbare partij die al allerlei verschillende zakelijke klanten een ruimte heeft geboden. De ruimtes zijn zeer goed beveiligd en de tarieven zijn ook nog eens erg aantrekkelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van het huren van een hal bij Shelter Storage Twente? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan.