0541 52 17 65
Pallet opslag

Pallet opslag

Zoekt u een palletopslag voor uw goederen in Twente? Wij zijn uw ideale partner als het gaat om een beveiligde opslagruimte. Al ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in opslag en we zien onszelf als een flexibele en betrouwbare partner. We zijn onafhankelijk van transporteurs en u profiteert van onze scherpe tarieven. Uiteraard betaalt u alleen voor de ruimte die u gebruikt.

Redenen om te kiezen voor Shelter Storage

Kies voor een pallet opslag ruimte in Twente en ervaar de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Eenvoudige uitbreiding of inkrimping van de ruimte
  • Ideale ligging dichtbij de A1 en de Duitse grens
  • Onafhankelijk van transporteurs
  • Betaal alleen voor de ruimte die u gebruikt
Contact opnemen Offerte aanvragen

 

De voordelen

Het is bij ons heel eenvoudig om de opslagruimte uit te breiden of in te krimpen. Het is voor ons geen probleem ons aan te passen aan uw wensen. Daarom bieden wij ook opslag op maat. Al ruim 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in opslag en we zijn altijd onafhankelijk van transporteurs gebleven. Dit is één van de redenen waarom we u zulke aantrekkelijke tarieven kunnen bieden. De locatie in Oldenzaal waar wij ons bevinden is uiterst bereikbaar. Zowel via de A1 als de Duitse grens is onze ruimte erg goed te bereiken. Dit maakt het een perfecte basis voor leveringen vanuit diverse continenten en de distributie naar andere landen.

Pallet opslag in Twente: betrouwbaar en betaalbaar

Dankzij de bewaking van de centrale meldkamer bieden we u 24/7 beveiliging. Al uw goederen zijn beveiligd tegen brand en inbraak. Bij Shelter Storage kiest u dus echt voor een betrouwbare partner. Het is voor ons geen enkele moeite om ons aan te passen aan uw voorkeuren. Een verbouwing hebben we daar zelfs voor over. Deze flexibiliteit wordt vaak als zeer prettig ervaren door onze huidige klanten. Vraag gerust eens vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.