0541 52 17 65
Pakhuis Oldenzaal

Pakhuis

Zoekt u een pakhuis in Twente waar u terecht kunt met uw goederen? Met onze opslagruimte in Oldenzaal bieden we u een flexibele en betrouwbare oplossing.

Onze voordelen

Ten opzichte van onze concurrenten profiteert u bij ons pakhuis in Twente van de volgende voordelen:

  • Lage opslagkosten
  • Mogelijkheid om uw eigen personeel mee te nemen
  • Flexibele opslag
  • Maak gebruik van onze weegbrug en heftrucks
  • Klantvriendelijke service
Contact opnemen Offerte aanvragen

 

Een groot voordeel is dat u bij ons lage opslagkosten ervaart. We bieden u de mogelijkheid om uw goederen voor bepaalde of onbepaalde tijd op te slaan. Dit kan variëren van een dag tot een aantal jaar. Ook is het mogelijk om uw eigen personeel mee te nemen als u dat prettig vindt. Onze medewerkers helpen u ook graag bij het laden en lossen. Met een flexibele opslag bedoelen we dat u altijd meer ruimte of tijd kunt bij huren. Uw opslag wordt helemaal ingericht naar uw wensen en voorkeuren. De klant is koning bij ons en daarom staan we altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Maak gebruik van onze services

We bieden u diverse extra services waar u gebruik van kunt maken. Het gaat hierbij om onze weegbrug en heftrucks. De weegbrug is openbaar en u bent u van harte welkom om deze te benutten. Het heeft een geijkte weegcapaciteit van maar liefst 70 ton. Ook wanneer u geen klant van ons bent kunt u altijd eens een keer vrijblijvend langskomen. De brug werkt erg eenvoudig, snel en nauwkeurig en u weet binnen een aantal minuten om hoeveel kilo het gaat. Bij het laden en lossen van goederen bieden we u onze heftrucks aan. Deze professionele trucks variëren van 1 tot 14 ton en u kunt er altijd gebruik van maken.

Kom langs bij ons pakhuis in Twente

Bent u geïnteresseerd in ons pakhuis in Twente? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.