0541 52 17 65
opslagruimte huren

Opslag

Zoekt u een grote ruimte voor de opslag van uw goederen in Twente? Wij bieden u deze mogelijkheid. Onze zakelijke klanten bieden we een opslagruimte van 92.000 vierkante meter. Hier kunnen allerlei verschillende klanten terecht. Het is een verwarmde, overdekte en beveiligde ruimte waar u de mogelijkheid heeft om al uw goederen op te slaan.

Contact opnemen Offerte aanvragen

 
 

Onze diensten

Bent u geïnteresseerd in een opslagruimte in Oldenzaal? Wij bieden u ruime mogelijkheden: zowel kleine als grote bedrijven kunnen goed bij ons terecht. Het maakt voor ons niet uit of u een ruimte voor een korte of juist lange periode nodig heeft. Het kan hierbij dus om een dag gaan, maar ook om een aantal maanden of gewoon voor onbeperkte tijd. Onze ruimte in Oldenzaal is verdeeld over achttien beveiligde hallen.

De ideale locatie met een centrale ligging

Voor uw opslag in Twente is Oldenzaal de perfecte locatie. Het is gunstig gelegen en bovendien een goede basis voor diverse werelddelen. De A1 en de A35 zijn om de hoek en via deze snelwegen bent u binnen twee uur in de randstad. Twente is tevens een geschikte plaats om naar Duitsland te komen. Kom gerust eens vrijblijvend langs voor een rondleiding en neem contact met ons op.

Ervaar de voordelen van Shelter Storage

U profiteert van de volgende voordelen wanneer u voor onze opslag in Twente kiest:

  • Goed bereikbaar
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Lage opslagkosten
  • Hoge capaciteit

Betrouwbaarheid is erg belangrijk wanneer u uw goederen laat opslaan in een opslagruimte. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de wensen zijn van onze zakelijke klanten en daar spelen wij graag op in. Daarnaast zijn alle ruimtes goed beveiligd en profiteert u van lage opslagkosten. Tot slot bieden we u een zeer hoge capaciteit met onze ruimte van 92.000 m2.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in het huren van een ruimte voor uw opslag in Twente? Vraag dan gerust eens vrijblijvend een offerte aan.