0541 52 17 65
Opslag ruimte

Opslag ruimte

Heeft u een opslag ruimte in Twente nodig? Kies dan voor Shelter Storage als uw betrouwbare opslagpartner. Wij bieden u een ruimte van 92.000 vierkante meter, waar al onze zakelijke klanten een opslag ruimte huren voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Contact opnemen Offerte aanvragen

 

De kenmerken van Shelter Storage

Wij begrijpen dat zekerheid voor u als klant erg belangrijk is en daarom kunnen we u dit garanderen. Uw goederen zijn bij ons namelijk veilig opgeslagen. De ruimte is beveiligd tegen brand, inbraak en ook nieuwsgierige mensen kunnen niet naar binnen kijken. De grootte van onze klanten is erg gevarieerd. We bieden ruimte voor grote internationale merken en ook kleine importeurs zijn bij ons van harte welkom. Voor al deze interessante voordelen bieden we u scherpe tarieven. In vergelijking met onze concurrenten in Nederland huurt u bij ons voor aantrekkelijke prijzen.

Onze capaciteit

Wij staan bekend om onze hoge capaciteit. Door onze enorm grote ruimte van 92.000 m2 kunnen allerlei verschillende zakelijke klanten goed bij ons terecht. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om te groeien. Mede door onze lage opslagkosten en onze flexibele opslag, is het mogelijk om als bedrijf te groeien. U kunt altijd uitbreiden en meer opslag ruimte in Twente huren.

Extra services

Wij bieden u een aantal extra services die zeer interessant voor u kunnen zijn. Een voorbeeld daarvan zijn onze heftrucks. Deze heeft u zeker nodig bij het laden en lossen van een vracht van uw goederen. Wij bieden u trucks van 1 tot 14 ton die altijd tot uw beschikking staan. Bij het aanvragen van de offerte geeft u eenvoudig aan of u hulp nodig heeft van onze medewerkers of dat u liever uw eigen personeel meeneemt. Hiernaast is onze openbare weegbrug met een capaciteit van 70 ton erg ideaal.

Opslag ruimte huren in Twente

Wilt u een opslag ruimte huren in Twente? Neem dan contact op met Shelter Storage of maak een afspraak om langs te komen.