0541 52 17 65
Pallet opslag

Opslag pallets

Veel bedrijven hebben goederen waarvan ze niet weten waar ze deze kunnen opslaan. Herkent u dit? Dan is onze ruimte voor de opslag van uw pallets wellicht een goede optie voor u. Wij bieden u overdekte en verwarmde ruimtes die 24 uur per dag en 7 dagen in de week worden beveiligd.

Contact opnemen Offerte aanvragen

 

Uitgebreide mogelijkheden

Wij bieden u ruime mogelijkheden als het gaat om de opslag van uw pallets in Twente. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen personeel op onze locatie te laten werken. Doordat we ook een vestiging hebben in Florida kunnen we u tevens helpen met de overzeese logistiek. U zit nergens aan vast en kan alle kanten van de wereld op. We helpen graag mee om uw bedrijf te laten groeien en geven u alle ruimte die u nodig heeft.

Hoge flexibiliteit

We staan bekend om onze hoge flexibiliteit die we onze zakelijke klanten bieden. Voor zowel een korte als lange periode kunt u gebruik maken van onze opslagruimtes. Dit is dus mogelijk voor één dag, maar ook voor onbepaalde tijd. Deze ruime mogelijkheden gelden tevens voor de ruimte in vierkante meters. Heeft u slechts 5 m2 nodig? Net zoals 10.000 m2 is dat geen enkel probleem. Weet u nog niet precies hoeveel ruimte u nodig gaat hebben? Wij passen ons moeiteloos aan.

Goede service voor onze klanten

Bij Shelter Storage kunt u terecht voor een aantal extra services die erg interessant zijn.

  • Eigen weegbrug
  • Heftruck- en transportservice
  • Sociale werkplaats

Iedereen is bij ons welkom om gebruik te maken van onze weegbrug in Oldenzaal. Deze heeft een weegcapaciteit van maar liefst 70 ton. U kunt altijd even langs rijden zonder afspraak. Ook bij het laden en lossen van uw goederen helpen we u graag. Tot slot bieden we u een sociale werkplaats waar we u helpen met het ompakken, sealen en andere werkzaamheden met betrekking tot uw producten.

Opslag van pallets in Twente bij Shelter Storage

Wilt u meer weten over de kosten van de opslag van uw pallets in Twente? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op meer te weten te komen over de mogelijkheden.