0541 52 17 65
Goederenopslag

Goederenopslag

Heeft u een ruimte nodig voor uw goederenopslag in Twente? Shelter Storage biedt u een beveiligde opslag ruimte in Oldenzaal die verwarmd en overdekt is. Onze ruimte bestaat uit 92.000 vierkante meter en is verdeeld over achttien hallen. Al diverse zakelijke klanten maken gebruik van onze ruimte om hun goederen daar op te slaan. Het maakt voor ons niet uit of u er een dag of voor onbepaalde tijd gebruik van wilt maken. Uw wensen staan centraal en op basis daarvan richten we uw opslag in.

Contact opnemen Offerte aanvragen

 

Opslag op maat

Elke klant bieden we een opslag op maat. Daarom kunnen we ook speciaal voor u een offerte opstellen. Op basis van uw wensen en eisen bepalen we onze scherpe tarieven. Bovendien bepaalt u zelf de volgende specificaties:

  • Tijd: van een dag tot onbepaalde tijd
  • Ruimte: van 5 m2 tot 10.000 m2 of meer
  • Hulp bij transport
  • Hulp bij lossen en laden

De mogelijkheden voor uw goederenopslag in Twente bij Shelter Storage zijn erg uitgebreid. U kiest er zelf voor lang hoe u onze opslagruimte nodig heeft. Dit kan variëren van een dag tot een aantal maanden of zelfs voor onbepaalde tijd. We bieden u een ontzettend grote ruimte aan waar u een gedeelte van kan huren. Wanneer u de offerte aanvraagt kunt bovendien aangeven of u hulp nodig heeft bij het transport of bij het lossen en laden.

Ervaar onze goede aftersales service

Wij bieden u een speciale aftersales sorteerservice. Het komt weleens voor dat uw goederen in grote aantallen retour komen. Wellicht is het verkeerd ingekocht of is het van slechte kwaliteit. Wat de reden ook is, wij bieden u in dit geval onze sorteerservice aan. Alle goederen die retour zijn gekomen sorteren wij weer voor u, zodat u ze weer goed kan verkopen.

Goederenopslag in Twente huren

Bent u op zoek naar een ruimte voor uw goederenopslag in Twente? Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over onze opslagruimtes.